HTML

Hurrá! Csatornázunk!

Magyarország sok településén lezárult már, épp most folyik vagy éppen előkészületben van a szennyvíz-elvezetési és tisztítási program. Számításaim szerint ez több százezer családot érint, minisztériumi szerint közel 800.000 bekötés várható. Ha van érdekes történeted bármely programról, küld el emailben: csatornazasbloghu@gmail.com!

Friss topikok

Útlezárások, ideiglenes úthelyreállítások, vitarendezés - Nagykanizsán

2012.08.18. 09:53 Simó Károly

Egy kicsit olvasgattam a neten a nagykanizsai szennyvíz beruházás problémáiról. Őszintén megmondom: így kívülről nézve is sok mindent megértek abból, amit a sajtócikkek nem írnak le. Nem ismerem személyesen a nagykanizsaiakat, csak a problémákra ismerek rá az érdi hasonló beruházás kapcsán.

Egy-egy ekkora beruházásnál, ahol több száz ember dolgozik, mindig akad olyan, aki nem végzi rendesen a munkáját. Ezen kell és lehet is változtatni. Kérdés, hogy mennyi a belátás az érintettek részéről?

Vita a lakók és kivitelezők között: http://zalaihirlap.hu/cimlapon/20120604_felfordulas

Ideiglenes úthelyreállításra panaszkodnak a lakók: http://zalaihirlap.hu/hirek/20120719_nagykanizsa_szennyviz_rekonstrukcio

Lezárások okoznak forgalmi akadályokat: http://zalaihirlap.hu/hirek/20120804_nagykanizsa_kaosz

Közlekedési szakember hiányra panaszkodnak - csak a cikk végén tudja elmondani a felelős, hogy van ilyen, csak ez sem tud mindent megoldani: http://zalaihirlap.hu/hirek/20120804_nagykanizsa_kaosz

Persze, felmerül a kérdés, hogy mi van az ütemezéssel? Biztos vagyok benne (annélkül, hogy konkrétumot tudnék), hogy ott is van ütemezés, amely napra pontosan tartalmazza az adott utcák beosztását, azonban az élet felülírja ezt, mert a sorban következő utcák esetén hol gyorsabban, hol lassabban lehet haladni és az is elképzelhető, hogy párhuzamosan több brigádot lehet beállítani vagy éppen kevesebbet, mert más településre viszik el a csapatokat... Ezért az "ütemezés" hétről-hétre változik és nem könnyű követni.

Mindenesetre - így ismeretlenül is - szurkolok a nagykanizsaiaknak is, hogy sikerrel járjanak, párbeszéddel találják meg a megoldásokat a felmerülő problémákra és legyen türelmük ahhoz, hogy végigcsinálják ezt a hatalams beruházást! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csatorna.blog.hu/api/trackback/id/tr34718456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása